Nye medarbeidere på plass

Advokatfirmaet Leknes opplever vekst og vi har ansatt nye medarbeidere. 

Advokatfullmektig Monica Glad Bäckstrøm er utdannet jurist fra Universitetet i Tromsø. Hun har arbeidet som juridisk utreder og praktikant hos Advokat Bjørn Bäckstrøm AS fra 2013 – 2018, vært praktikant i Advokatfirmaet Rekve Pleym AS, samt vært ansatt som advokatfullmektig i Advokatfirmaet Sylte AS fra 2019 – 2021.

Bäckstrøm arbeider med flere av firmaets fagområder, herunder strafferett, barne- og familierett, eiendomsrett og arbeidsrett.

Advokatfullmektig Morten Stenheim har spesialkompetanse innenfor eiendomsrett, arbeidsrett og skifterett. Gjennom over 20 års arbeidserfaring har han opparbeidet seg en helhetlig oversikt over sine fagfelt. I tillegg til de rent juridiske spørsmål har Stenheim tidligere arbeidet som leder, analytiker og rådgiver innenfor eiendom og finans. Han har også sittet i styret i flere selskaper med konsesjon fra finanstilsynet. 

Stenheim jobber hovedsakelig med rådgivning rundt økonomiske oppgjør og erstatning knyttet til eiendomstransaksjoner, oppsigelse i ansettelsesforhold, samt arv og skilsmisse.

Les mer om firmaets ansatte og deres arbeidsområder her.

Felles