Menneskene

Lise Navjord Leknes

Advokat MNA

Partner og daglig leder

Mob: 975 80 972

E-post: lise@advokatleknes.no

Advokat Leknes har om lag 13 års arbeidserfaring med saker innen barnevern, barnefordeling, strafferett og trygderett. Hun har arbeidet som advokatfullmektig, advokat og partner i Advokatfirmaet Sylte AS fra 2012 – 2020. Hun har også arbeidet bl.a. i Gatejuristen og i Kriminalomsorgen, og har fra 2020 drevet Advokatfirmaet Leknes AS.

Monica Glad Bäckstrøm

Monica Glad Bäckstrøm

Advokat MNA

Mob: 926 25 220

E-post: monica@advokatleknes.no

Advokat Bäckstrøm er utdannet jurist fra Universitetet i Tromsø. Hun har arbeidet som juridisk utreder og praktikant hos Advokat Bjørn Bäckstrøm AS fra 2013 – 2018, vært praktikant i Advokatfirmaet Rekve Pleym AS, samt vært ansatt som advokatfullmektig i Advokatfirmaet Sylte AS fra 2019 – 2021.

Bäckstrøm arbeider med flere av firmaets fagområder, herunder barnevernsrett, barne- og familierett, strafferett, eiendomsrett og arbeidsrett.

Espen Arnesen

Kontaktperson og kommunikasjonsansvarlig

Mob: 982 33 410

E-post: espen@advokatleknes.no

Arnesen har lang erfaring som leder og styreleder i en rekke selskaper. Arnesens spesialfelt er kommunikasjon, strategi og forretningsutvikling. I tillegg til å ha et overblikk over det administrative hos oss, bistår han klienter og selskaper som ønsker en strategi rundt kommunikasjon.

Morten Stenheim

Morten Stenheim

Advokatfullmektig MNA

Mob: 450 20 202

E-post: morten@advokatleknes.no

Advokatfullmektig Stenheim har spesialkompetanse innenfor eiendomsrett, arbeidsrett og skifterett. Gjennom over 20 års arbeidserfaring har han opparbeidet seg en helhetlig oversikt over sine fagfelt. I tillegg til de rent juridiske spørsmål har Stenheim tidligere arbeidet som leder, analytiker og rådgiver innenfor eiendom og finans. Han har også sittet i styret i flere selskaper med konsesjon fra finanstilsynet. 

Stenheim jobber hovedsakelig med rådgivning rundt økonomiske oppgjør og erstatning knyttet til eiendomstransaksjoner, oppsigelse i ansettelsesforhold, samt arv og skilsmisse.